Kmark optiek 300x150pxom op 29 juni 2019 van 10:00 tot 16:00 binnen bij Mark Optiek in Schalkhaar, laat een 3D scan maken van je gezicht en samen met jou creëren we een op maat gemaakte en gepersonaliseerde bril van Monoqool.
Zo krijg je in slechts een paar eenvoudige stappen een unieke bril die perfect past!
En bij aankoop van zo'n gepersonaliseerde Monoqool bril krijg je alleen frzr dag een 3D geprint gezichtsmasker cadeau.

Een unieke en perfect passende bril?

Vanaf nu verkrijgbaar bij Mark Optiek in Schalkhaar!

Iedereen die wel eens een bril heeft gekocht herkent het wel. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe bril is de mooiste bril niet leverbaar in juiste maat. Of, je bent er bijna uit en wilt de keuze gaan maar dan vertelt de opticien, dat het door je hogere sterkte toch beter is om een ander model of een kleinere bril uit te zoeken. Maar ook: het model is supergaaf… maar een andere maat zou de bril pas echt perfect maken.

Bij standaard brillencollecties is dit allemaal niet mogelijk, want daarin is alles vooraf al bepaald door de designer van het merk. De oplossing is simpel: een gepersonaliseerde bril die volledig op maat kan worden gemaakt. En dat is gelukkig geen science fiction meer, maar vanaf nu te koop bij Mark Optiek in Schalkhaar!

Door te werken met de apparatuur en software van het Amsterdamse bedrijf Sfered Intelligence, kan Joost Bon van Mark Optiek een nieuwe bril persoonlijk en volledig op maat laten maken. En dat in slechts een paar eenvoudige stappen!

Het werkt als volgt: Eerst wordt er een 3D scan van het gezicht gemaakt, zodat alle persoonlijke gezichtskenmerken kunnen worden bepaald. Vervolgens kan op het software platform worden gekozen uit 10 modellen van het trendy Deense merk Monoqool. De software bepaald automatisch de juiste maat voor het gezicht en zorgt ervoor dat de bril een perfecte pasvorm krijgt.

Toch liever andere maat? Of adviseert de opticien een andere aanpassing? Dan kan dat! En als je na het kiezen van de gewenste kleur helemaal tevreden bent met het resultaat, dan wordt de bestelling rechtstreeks naar de 3D printers van Monoqool gestuurd.

Het resultaat is een unieke, gepersonaliseerde bril die perfect past op jouw gezicht! En 3D printen is ook nog eens veel minder belastend voor het milieu: Een win-win situatie dus.

Loop gerust binnen en laat je informeren over de mogelijkheden door Joost Bon van Mark Optiek. En misschien ben ook jíj dan binnenkort eigenaar van zo’n unieke en gepersonaliseerde bril… die ook nog eens perfect past!


Mark Optiek | Pastoorsdijk 28a | Schalkhaar | 0570 – 620089 | markoptiek.nl

De OVS op facebook

Binnenkort

Gerard Dubois 40 jaar fotopassie
School van Frieswijk
zaterdag 19 okt 2019 -
13:00 17:00 uur
Het Wonder van Frieswijck

zondag 08 dec 2019 -
15:00 uur
Kerstmarkt in Schalkhaar

zaterdag 14 dec 2019
Wieteke van Dort, Een Indische Tante
School van Frieswijk
zondag 12 jan 2020 -
15:00 uur
Botman en Van Vleuten, Love is in the air!
School van Frieswijk
zondag 09 feb 2020 -
15:00 uur
Leo Fijen, Lezing over 'loslaten'
School van Frieswijk
zondag 08 mrt 2020 -
15:00 uur
Go to top