Vakantiexperts-KLM--lijndienst-BaliDes te meer reden voor mij om nu al een prachtige reis aan te bieden voor een scherpe prijs. U verblijft in de 5 sterren accommodatie Nusa Dua Beach Hotel, gelegen aan het witte zandstrand van Nusa Dua. Het resort behoort tot de 'Leading Hotels of the World' en is zonder twijfel een van de beste hotels van Bali.
In dit resort in een tuin vol tropische planten en palmbomen proeft u volop de Balinese sfeer. Dankzij de verwennerijen van dit resort zal de klant de drukte van het alledaagse leven snel achter zich laten. De goede service blijkt tenslotte uit het feit dat dit resort een 'vertreklounge' heeft, een ruimte waar men bagage kan opslaan, kan douchen en omkleden en kan ontspannen indien de vlucht pas laat op de dag vertrekt. Dit alles maakt Nusa Dua Beach Hotel & Spa met recht een heerlijk resort voor een onvergetelijke vakantie!

Voor meer informatie neemt u contact op met:

vakantieXperts_randimg
Femy Sestu
Enkweg 1 - 7448 AX Haarle - T 0548-595958  /  06-46082868
F 0548-596488 - E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.mobiel.vakantiexperts.nl