Dorpskalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Botman en Van Vleuten 'Love Letters'
Schrijven we nog wel liefdesbrieven?
Of appen we alleen nog maar?

Zin en waanzin van de liefde in vertelconcert LOVE LETTERSSinger-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten brengen een nieuw programma: ‘Love Letters’. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde.

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.

Vertelconcert


Bij ‘Love Letters’ hebben Botman en Van Vleuten net als bij hun vorige programma ‘Grote Verhalen’ gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie. Een concert om van te houden!

Helen Botman is frontvrouw van La Luna, waarmee ze toert in binnen- en buitenland en waarmee ze vijf albums maakte. Peter van Vleuten had al dertig jaar muziek achter de kiezen toen hij zijn eerste album maakte, in 2013. Hij is gitarist, zanger, songwriter en verteller.
Locatie School van Frieswijk
Avegoorsedijk 2
Schalkhaar
7433 RG
0570 530115
http://www.schoolvanfrieswijk.nl/
€ 16,50 per persoon.