Schalkhaar - De kerstmarkt die de Ondernemers Vereniging Schalkhaar op zaterdag 12 december 2009 heeft georganiseerd is zeer goed geslaagd.
De zaterdagmiddag had al een heerlijk winters zonnetje en ook 's avonds toen het donker werd en om 16.30 uur de kerstmarkt begon bleef het helder. Hierdoor koelde het wat af, waardoor het massaal toegestroomde publiek zich prettig kon warmen aan de vele vuurkorven die op het dorpsplein tussen de vele kraampjes stonden.

Elk kraampje had zijn eigen kerstsfeer. Er waren diverse kerstproducten te koop. Daarnaast werd aan de inwendige mens gedacht, door verkoop van warme chocolademelk, warme broodjes beenham, warme ertwtensoep en Glühwein. Deze versnaperingen werden ook gratis aangeboden en konden worden afgehaald met de bonnen die op elk huisadres in Schalkhaar waren bezorgd. Zo kon het publiek gratis genieten van deze heerlijkheden.

De Kerstman heeft aan de kinderen nog enkele prijzen uitgereikt en er werden kerstliederen  gezongen.
Kortom.... Het was zeer geslaagd.

Kerstmarkt 2009 in SchalkhaarDe Ondernemersvereniging Schalkhaar ( OVS ) organiseert dit jaar voor het eerst een KERSTMARKT.
Dit gaat op zaterdag 12 december gebeuren van 16.30 uur tot 20.30 uur.
De locatie is het dorpsplein en omgeving. Er komen kramen inclusief (sfeerverlichting) en een achterzeil. Er zijn optredens van enkele koren en de muziekvereniging. Voor kinderen zullen er een paar kleine ‘workshops’ te doen zijn, dit in een partytent. Tevens is er van te voren een wedstrijd voor kinderen met de prijsuitreiking tijdens de kerstmarkt.
Verdere ideeën zijn nog in uitwerking.

Naast enkele plaatselijke ondernemers en verenigingen zijn er ook nog kramen beschikbaar voor derden. De aangeboden artikelen moeten wel kerst gerelateerd zijn.
Voor meer info en opgave kunt u terecht bij:  Marianne van der Liende ( Uw eigen Drogist),  Oerdijk 56, 0570- 621542 (overdag), U kunt haar ook een e-mail sturen. Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als er nieuwe informatie is zal de website worden bijgewerkt. Dus bezoek gerust de website nog een keer!


Klik op de flyer om deze vergroot te tonen.
Swartjes uw topslijterOp 18 November 2009 wordt er bij Swartjes, úw topSlijter weer een wijnproef avond gehouden. U bent op deze woensdagavond van harte welkom van 20.00 uur tot 22.00 uur.

In een ongedwongen sfeer, gezellig wijn proeven en verschillende landen, druivensoorten en smaken verkennen. Natuurlijk staat er een mooi assortiment overzicht aan wijnen voor u open en wordt er weer gezorgt voor enkele begeleidende lekkernijen met aandacht voor de komende Decembermaand. Kortom een gelegenheid om niet te missen.

De kosten voor deze avond zijn € 7,50 * per persoon.

Natuurlijk zijn er op deze avond speciale kortings-acties op alle te proeven wijnen. Op deze manier kunt u de inschrijvingskosten gemakkelijk terug verdienen bij een bestelling. Uw wordt dan ook van harte uitgenodigt op Woensdag 18 November. Aanvang 20.00 uur bij de Lindeboom te Schalkhaar.


Lilian Swartjes, úw topSlijter


Swartjes, úw topSlijter
Pastoorsdijk 26
7433 DK  Schalkhaar
Tel. 0570-631739
www.uw-topSlijter.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


* Dit bedrag kunt u voldoen tijdens een bezoek in de slijterij, danwel via het banknummer 38.45.18.613  tav Slijterij Swartjes te Schalkhaar ovv van wijnproeverij.

N.B. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling.
Rabobank SchalkhaarTijdens een gesprek tussen het Platform Schalkhaar en de directievoorzitter van de Rabobank Salland, de heer van Oudenaarden werd het Platform geïnformeerd over de voorgenomen sluiting van het kantoor aan de Oerdijk. De Rabobank heeft het platform verzocht om namens hen de volgende tekst te plaatsen in de nieuwsbrief van Plaftorm Schalkhaar. Omdat dit alle Schalkhaarders aangaat wil de OVS u ook via deze website op de hoogte houden van dit nieuws:


“Dichtbij als u ons nodig heeft”
De afgelopen jaren bezoeken steeds minder klanten onze kantoren. Dat betekent niet dat er minder bankzaken geregeld worden. De manier waarop is alleen sterk veranderd. Meterstanden doorgeven of een kaartje voor de schouwburg kopen; hiervoor gebruiken we steeds meer de telefoon of het internet. Herkent u dat ook? Wij merken dat het bezoek aan een bankkantoor meer en meer verschuift naar de telefoon, het internet en de geldautomaat. Het is een maatschappelijke ontwikkeling waarin wij ook besluiten moeten nemen en waarin wij dienstverlening introduceren die aan de wensen van onze klanten blijft voldoen. In lijn met deze ontwikkeling is ons besluit om ons kantoor in Schalkhaar per 1 januari 2010 te sluiten. Daar spelen wij op in met onze vernieuwde bereikbaarheid.


Langer telefonisch bereikbaar
Wij zijn vanaf 4 januari 2010 langer telefonisch bereikbaar. Uw bankzaken kunt u blijven regelen vanuit huis of onderweg. Onze medewerkers zijn vanaf 4 januari 2010 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.


24 uur per dag, 7 dagen per week
Wilt u om 23.00 uur ’s avonds nog net even die rekening betalen? Rabo Mobiel, Rabofoon, Rabo Internetbankieren of SMS Betalen bieden u de mogelijkheid om op uw tijd en uw plaats uw bankzaken te regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via www.salland.rabobank.nl kunt u 24 uur per dag al uw vragen aan ons stellen. Het is uw toegang tot een groot gedeelte van onze dienstverlening, zoals uw Rabo Internetbankieren. Uiteraard leest u op onze website ook alle informatie over onze bank; onze activiteiten in Salland. In Schalkhaar kunt u altijd terecht bij onze geldautomaat en chipknipoplaadpunt.


Betrokken
We zijn betrokken bij hoe u uw bankzaken regelt. Is bankieren via internet voor u nog onbekend terrein? Onze medewerkers lichten u graag voor over het moderne bankieren. Heeft u interesse in een kostenloze knoppencursus of cursus internetbankieren?

Maak het aan ons kenbaar. U belt hiervoor met (0572) 33 88 88. Of, als u bijvoorbeeld onvoldoende mobiel bent om zelfstandig de bank te bezoeken, dan kunt u met de Rabo Geld Expres binnen 24-uur  over contant geld beschikken. Vandaag besteld, morgen in huis. Aan deze service zijn € 5,50 portokosten per zending verbonden. Als u vragen heeft over deze geldservice, belt u ons dan via (0572) 33 88 88.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening en bereikbaarheid? Op onze internetsite www.salland.rabobank.nl vindt u een uitgebreide folder met alle informatie. U kunt deze folder ook ophalen op een van onze kantoren. Telefonisch een folder aanvragen bij een van onze medewerkers kan natuurlijk ook altijd.


Rabobank Salland
Postbus 163
7400 AD DEVENTER
Telefoon: (0572) 33 88 88
Fax: (0572) 33 80 15
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.salland.rabobank.nl
School van FrieswijkCultureel seizoen 2009-2010 is in de School van Frieswijk weer van start gegaan. Er vindt iedere maand een cultureel weekend plaats met daarin:
Zaterdagavond optredens (zaal open 20.00 uur) van veelbelovende talenten, meestal Nederlandse "singer-songwriters" en zondagmiddagen koffieconcerten (aanvang 12.00 uur) in de genres klassiek, jazz en wereldmuziek met

Veelal gerenomeerde musici; speciale thematische programma's met een educatief, "schools" accent;
steeds gecombineerd de opening van een tentoonstelling van beeldende kunst.
De entreeprijs voor de zaterdagavonden is € 5.- en voor de zondagmiddagen € 10.-

Aankondigingen
Het programma wordt per maand bekend gemaakt en via Internet aan belangstellenden toegezonden.
Als u deze aankondigingen wilt ontvangen kunt u uw email-adres opgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de OVS-activiteitenkalender toont de OVS alle activiteiten in Schalkhaar (voor zover ze zijn aangemeld aan de OVS).
Ook de culturele activiteiten van de School van Frieswijk zijn hier te vinden.
Verder is dit overzicht ook op de website van de School van Frieswijk te vinden.
vakantiexperts-8-13-juni_265pxbDe Gekker dan Gek dagen van 8 t/m 13 juni.

Dit is de last minute uitverkoop bij VakantieXperts Mobiel.

En of dat nog niet genoeg is ruimen zij plaats in voor nog meer spetterende acties.
o.a. zaterdag 6 juni ZONKORTING.
Maximale temperatuur op bestemming=maximale korting.


Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met VakantieXperts Mobiel  Femy Sestuplusfahner_tentenverhuur_265pxbPlus-supermarkt Fahner verhuurt tenten voor onder andere bedrijfsfeesten - buurtfeesten  en tuinfeesten.
Verder heeft Plus-supermarkt Fahner alles in huis voor een geslaagde barbecue.
Zoals 4 partytenten (5x10 meter), 2 partytenten (4x4 meter), een grote braadpan, een gasbarbeque, een wokpan, bestek, terrastafels en terrasverwarmers. Maar natuurlijk ook: Vlees, salades, sauzen, drank en veel meer.
Er kan al een all-in prijs aangeboden worden vanaf 25 euro per persoon. Dit geldt vanaf 40 personen.
Dit is dan inclusief tent, terrasheater, biertap, bordjes en bestek. Voldoende vlees, sauzen stokbrood, salades en voldoede drinken (bier, wijn en fris. Exclusief sterke drank)

Neem voor meer informatie contact op met de Plus-supermarkt Fahner
Hennie bij de Novy21 mei 2009 is Hennie 25 JAAR aan de zaak bij Novy de Lange.
Dat gaan ze vieren met speciale aanbiedingen van zaterdag 16 mei t/m zaterdag 23 mei.
De aanbiedingen worden vanaf zaterdag 16 mei gepresenteerd in de winkel.

Logo NovyNovy de Lange, Oerdjik 19,  Schalkhaar

Voorbeeld van de Schalkhaar Life!vlagSchalkhaar Life! betekent voor heel Schalkhaar weer een heel mooi feestweekend.
Vandaar dat het dorp door de organisatie van Schalkhaar Life! ook feestelijk wordt versierd.
Maar zij kunnen dat niet alleen en hebben daarbij ook úw hulp nodig.
Daarom vragen zij u om uw straat of wijk voor dit Schalkhaarse feest feestelijk aan te kleden.
Goed voor de contacten met de buren en de saamhorigheid in de straat.

Dit jaar kan daarmee geen prijs gewonnen worden, maar zij maken het u wel erg makkelijk.
Want bij Novy de Lange kunt u een fantastische Schalkhaar Life! vlag aanschaffen voor 10 euro.

De vlaggen zullen vanaf het weekend van 10 mei 2009 bij Novy de Lange verkijgbaar zijn.
Bottelier SwartjesBottelier Swartjes Uw topslijterVanaf 20 april start de nieuwe formule van Bottelier en EuroSlijter. Met ruim 140 winkels worden zij, naar aantal vestigingen gemeten, de derde slijterijketen van Nederland. De leden gaan zich onder hun eigen naam met de toevoeging uw topslijter presenteren. Daarmee geven zij duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten.
De topslijters zijn echte speciaalzaken met een groot assortiment. Toch kunnen zij niet alle merken en soorten voeren. Mocht het gebeuren dat een merk niet in huis is, dan bestelt uw topslijter dat graag. Al is het maar één enkele fles. Meestal kunt u hem al over een paar dagen ophalen. Vorig jaar is de rode huiswijn van Bottelier door de Consumenten bond als beste getest onder 500 wijnen tot 8 euro. Vanaf 20 april is deze Topwijn, Les Caves d'Albret, bij alle topslijters te koop. Met een knipoog naar de nieuwe naam stuurt uw topslijter bijna 300 klanten naar de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena. Om mee te dingen naar 2 kaartjes (zoiets moet je samen beleven) kunnen 5 stempels worden gespaard en een rebus worden opgelost. Honderden flessen wijn zijn de troostprijs voor klanten die geen tickets gewonnen hebben.
De topslijters willen hun klanten graag op de hoogte houden van alle acties die nog gaan komen. Daarvoor noteren zij graag uw mailadres. Trouwe klanten kunnen bij de topslijters zegels sparen voor gratis  wijn of korting op de volgende aankoop.

Kom dus eens langs bij Bottelier Swartjes, binnenkort Uw topSlijter!
Logo: SV SchalkhaarSchalkhaar  26 januari - De bekerwedstrijd S.V. Schalkhaar 1 tegen F.C.Lienden 1 is verplaatst van dinsdag 10 februari naar donderdag 12 februari a.s. om 20.00 uur.
Hans Kraay jr. de trainer is van F.C. Lienden. Hij is naar de interland Tunesië- Nederland op 10 februari vandaar dat deze wedstrijd verplaatst is.
Hans Kraay jr. is woonachtig in Schalkhaar geweest.

Binnenkort

Gerard Dubois 40 jaar fotopassie
School van Frieswijk
zaterdag 26 okt 2019 -
13:00 17:00 uur
Het Wonder van Frieswijck

zondag 08 dec 2019 -
15:00 uur
Kerstmarkt in Schalkhaar

zaterdag 14 dec 2019
Wieteke van Dort, Een Indische Tante
School van Frieswijk
zondag 12 jan 2020 -
15:00 uur
Botman en Van Vleuten, Love is in the air!
School van Frieswijk
zondag 09 feb 2020 -
15:00 uur
Leo Fijen, Lezing over 'loslaten'
School van Frieswijk
zondag 08 mrt 2020 -
15:00 uur
Go to top