Rabobank SchalkhaarTijdens een gesprek tussen het Platform Schalkhaar en de directievoorzitter van de Rabobank Salland, de heer van Oudenaarden werd het Platform geïnformeerd over de voorgenomen sluiting van het kantoor aan de Oerdijk. De Rabobank heeft het platform verzocht om namens hen de volgende tekst te plaatsen in de nieuwsbrief van Plaftorm Schalkhaar. Omdat dit alle Schalkhaarders aangaat wil de OVS u ook via deze website op de hoogte houden van dit nieuws:


“Dichtbij als u ons nodig heeft”
De afgelopen jaren bezoeken steeds minder klanten onze kantoren. Dat betekent niet dat er minder bankzaken geregeld worden. De manier waarop is alleen sterk veranderd. Meterstanden doorgeven of een kaartje voor de schouwburg kopen; hiervoor gebruiken we steeds meer de telefoon of het internet. Herkent u dat ook? Wij merken dat het bezoek aan een bankkantoor meer en meer verschuift naar de telefoon, het internet en de geldautomaat. Het is een maatschappelijke ontwikkeling waarin wij ook besluiten moeten nemen en waarin wij dienstverlening introduceren die aan de wensen van onze klanten blijft voldoen. In lijn met deze ontwikkeling is ons besluit om ons kantoor in Schalkhaar per 1 januari 2010 te sluiten. Daar spelen wij op in met onze vernieuwde bereikbaarheid.


Langer telefonisch bereikbaar
Wij zijn vanaf 4 januari 2010 langer telefonisch bereikbaar. Uw bankzaken kunt u blijven regelen vanuit huis of onderweg. Onze medewerkers zijn vanaf 4 januari 2010 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.


24 uur per dag, 7 dagen per week
Wilt u om 23.00 uur ’s avonds nog net even die rekening betalen? Rabo Mobiel, Rabofoon, Rabo Internetbankieren of SMS Betalen bieden u de mogelijkheid om op uw tijd en uw plaats uw bankzaken te regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via www.salland.rabobank.nl kunt u 24 uur per dag al uw vragen aan ons stellen. Het is uw toegang tot een groot gedeelte van onze dienstverlening, zoals uw Rabo Internetbankieren. Uiteraard leest u op onze website ook alle informatie over onze bank; onze activiteiten in Salland. In Schalkhaar kunt u altijd terecht bij onze geldautomaat en chipknipoplaadpunt.


Betrokken
We zijn betrokken bij hoe u uw bankzaken regelt. Is bankieren via internet voor u nog onbekend terrein? Onze medewerkers lichten u graag voor over het moderne bankieren. Heeft u interesse in een kostenloze knoppencursus of cursus internetbankieren?

Maak het aan ons kenbaar. U belt hiervoor met (0572) 33 88 88. Of, als u bijvoorbeeld onvoldoende mobiel bent om zelfstandig de bank te bezoeken, dan kunt u met de Rabo Geld Expres binnen 24-uur  over contant geld beschikken. Vandaag besteld, morgen in huis. Aan deze service zijn € 5,50 portokosten per zending verbonden. Als u vragen heeft over deze geldservice, belt u ons dan via (0572) 33 88 88.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening en bereikbaarheid? Op onze internetsite www.salland.rabobank.nl vindt u een uitgebreide folder met alle informatie. U kunt deze folder ook ophalen op een van onze kantoren. Telefonisch een folder aanvragen bij een van onze medewerkers kan natuurlijk ook altijd.


Rabobank Salland
Postbus 163
7400 AD DEVENTER
Telefoon: (0572) 33 88 88
Fax: (0572) 33 80 15
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.salland.rabobank.nl