kerstmarkt schalkhaar  2010Het is bijna zover!! Op zaterdag, 10 december, van 16.30 tot 20.00 uur. Deze kerstmarkt word georganiseerd door de Ondernemers vereniging Schalkhaar en word mede mogelijk gemaakt door enkele individuele ondernemers.
Vanaf het begin tot het eind zal er muzikale omlijsting zijn van o.a. Midwinterhoornblazers, dameskoor Syncopation, mannenkoor ‘de Bekezangers’ uit Bathmen, muziekvereniging st. Caecilia en dhr. Roukema.

De kerstman is ook dit jaar aanwezig maar is nu in gezelschap van z’n eigen kerstvrouwtje . Ze zullen  tevens rond 18.00 uur de prijsuitreiking voor de kinderen verrichten.

Het beloofd verder een gezellige kerstmarkt te worden met een diversiteit aan kramen met sfeervolle kerstartikelen en geschenken. Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht variërend van erwtensoep, broodjes beenham tot warme wafels. Maar ook glühwein en warme chocolademelk. Tevens zorgt het COAazc uit Schalkhaar er voor dat er hapjes uit verschillende landen te proeven zijn en ook ‘kookerij Monique’ presenteert zich op de kerstmarkt. Een levende kerststal en een knutseltent voor de kinderen zullen ook niet ontbreken. Voor elk wat wils dus.

Graag willen we bij deze ook onze sponsoren bedanken: Plus Fahner, kapsalon Jeannet Total Look, Fraizle,  de Goede Tweewielers, Drukkerij Evers, Berghuis Kompleet Wonen, Bakkerij Timmer, Swartjes uw topSlijter, EVM Rookes Rietman, Bloem en Groen binderij, Veltema Bloemen, Novy de Lange en Uw eigen drogist Marianne van der Liende.
En Scoutingclub LOAAH voor hun medewerking.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst, maar vooral ook mooi weer.
Graag tot ziens op onze kerstmarkt in Schalkhaar.