kerstmarkt 2011Op zaterdag 10 december j.l. was het weer zover: Voor het 3de jaar organiseerde de Ondernemersvereniging Schalkhaar een gezellige kerstmarkt.
Om half 5 kwamen de eerste bezoekers al af op de gratis overheerlijke erwtensoep, broodjes beenham, glühwein en chocolademelk, beschikbaar gesteld door o.a. Plus Fahner, Berghuis Kompleet Wonen, kapsalon Jeannet, topslijter Swartjes en EVM Rookes Rietman.

Het dorpsplein was gezellig ingericht met rondom sfeervol aangeklede kraampjes met diverse kerstartikelen en middenin de levende kerststal. De midwinterhoornblazers openden de kerstmarkt op toepasselijke wijze, waarna ook het koor Synchopation, dhr. Roukema, mannenkoor ‘de Bèkezangers’ en muziekvereniging ‘st. Ceacilia voor de verdere muzikale omlijsting zorgden.

Ook waren de kinderen druk in de weer met het maken van een kerststukje en een waxineglas versieren in de speciaal daarvoor ingerichte knutseltent.
Tevens was er een prijsuitreiking van ‘de mooist versierde kerstboom-plaat’. De prijzen werden uitgereikt door de kerstman en kerstvrouw.
De gelukkige prijswinnaars waren:
2-3 jaar: Jayla Smit, 4 jaar: Elke Reijntjes, 5 jaar: Jolijn van der Burgt, 6 jaar: Linn Slinkman, 7 jaar: Lotte van der Wal, 8 jaar: Simon Schutte, 9 jaar: Suze Jansen, 10 jaar: Thirza Ulderink, 11-12 jaar: Barak.

Het was gezellig druk en gelukkig bleef het de hele avond droog.

{phocagallery view=category|categoryid=8|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0|displayimgrating=0}