pure x mas7novDe spetterende voorstelling Pure X-Mas is een florale theatershow, met demonstraties van
Meesterbindsters Hanneke Frankema en Miranda ter Voorde Tijdens deze show laten deze (inter)nationaal werkende bloemistes diverse objecten, boeketten en tafelversieringen in kerststijl de revue passeren. Voor de intense kerstsfeer treedt het gospelkoor Connect op. Met gastoptredens van regionaal bekende bloemisten als Marcel van der Haar, Thijs Harmens & Thea de Weerd - Mekelenkamp en boekettenmeester 2012 Ingrid Lenderink. Uw gastvrouw op deze avond is Erika Oldenhof.
Daarnaast kan u voor aanvang van de show, tijdens de pauze en na de show in een ontspannende sfeer genieten van allerlei mooie kerstarrangementen van diverse bloemisten uit de Regio Oost Nederland, leuke standhouders, alvast wat van uw kerstinkopen doen en lekker genieten van een lekker drankje. Kortom; een zeer inspirerende avond om alvast in kerstsfeer te komen!
Hoe kunt u deze kaarten winnen? Lever bij uw aankoop tussen maandag 29 oktober en zaterdag 4 november uw kassabon in met uw gegevens! De winnaars zullen bekend worden gemaakt op maandag 5 november!

Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken