Countdown 29 juni Lindeboom SchalkhaarNa de uiterst succesvolle eerste editie van Countdown kon deel 2 natuurlijk niet uitblijven.
Op zaterdag 29 juni wordt De Lindeboom wederom het toneel van een hit-mix uit het verleden.

Ondanks de goede opkomst, de professionele aankleding en de vele lachende gezichten tijdens de eerste editie, was er ook een punt van kritiek: de muziek was voor de 30+ers onder de bezoekers soms wat te hedendaags. De oude klassiekers uit de jaren ’80 werden gemist.
Iets waar de organisatie deze keer de focus op heeft gelegd.
Voor elk wat wils, waarbij gezelligheid de logische leidraad vormt.

De avond wordt ingeluid door DJ JOS. De ervaren Disc-Jockey draaide in het verleden 7 jaar lang maar liefst tweemaal per week in de legendarische Ukkel in Heeten.
Een rasechte vinyl-liefhebber, met een uitgesproken voorkeur voor 7-inches uit de jaren '70 en '80.
Zijn zoons zijn inmiddels eveneens besmet met platenvirus, dat hen met de paplepel is ingegoten en bij wie de jukebox al jaren prijkt in het ouderlijk huis.
Bewapend met microfoon en jingles neemt hij ons mee terug in de tijd waarin er nog gedanst werd zonder telefoon in de hand.

De tweede act van de avond is Nelis. Niels van Diemen is een ware muziekliefhebber die zijn jeugd in Schalkhaar doorbracht. Een muziekkenner in de breedste zin van het woord. Verwacht hierbij een sterke mix van Rolling Stones, via David Bowie naar Daft Punk, met een eigenwijze liefde voor vinyl.

Aan Roy Egberink de eer om deze gevarieerde avond af te sluiten. Met Duplo Soundsystem timmert hij al jaren succesvol aan de weg op vele bruiloften en partijen. Een ware alleskunner op het gebied van ´muziek-voor-alle-leeftijden´. Roy beheerst als geen ander de kunst om afwachtende bruiloftgasten van de ellenlange eettafels de dansvloer op te krijgen.
Hij staat garant voor een afwisselende combinatie van Nederlandstalig, klassiekers en nummers uit de jaren '90.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en deze zijn te verkrijgen bij de Lindeboom of online via facebook.

De avond begint omstreeks 21 uur en duurt tot 2 uur.
De entree bedraagt slechts 6 euro.