Het is inmiddels weer een week geleden... de kerstmarkt in Schalkhaar.
We kunnen terugkijken op weer een geslaagde kerstmarkt, bij deze willen we nog graag onze sponsoren bedanken:

Broodje beenham : Plus Fahner
Chocomel : Jeannet Total Look en Friesland Campina
Boerenkool : Mark Optiek en Bloem & Groen Veltema
Glühwein : uw topSlijter Swartjes en EVM Rookes Rietman

Donaties : Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende
Schildersbedrijf H. Driessen
Van den Berg Service

Prijzen voor het Rad van Fortuin:
 • Berghuis Kompleet Wonen
 • EVM Rookes Rietman
 • Bloem & Groen Veltema
 • Novy de Lange
 • Jeannet Total Look
 • Salon Caryl
 • Ilu
 • uw topSlijter Swartjes
 • Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende
 • Ruitenbeek Administratief
 • VakantieXperts Ilona Veldwijk-Abbink
 • Hauk dierenspeciaalzaak

Sponsor Kerstvrouw : VakantieXperts Ilona Veldwijk-Abbink
Sponsor Kerst-candy-girls : Ruitenbeek Administratief en gekapt en opgemaakt door Jeannet Total Look

We danken de Midwinterhoornblazers, alle zangers en zangeressen van de koren en onze ‘Ijskoningin’, de kerstvrouw en de kerst-candy-girls , Jozef Doedens van Fraizle en Benji van Brink van Van Brink Partyverhuur.
Ook danken we de Nicolaasschool voor het beschikbaar stellen van de ruimte, Guitink bosexplotatie voor het hout en Loaah voor hun inzet.

Maar natuurlijk bedanken we ook alle vrijwilligers die ons hielpen bij de kindervoorstelling, de drank, boerenkool en koffie en overige werkzaamheden.
Voor de zesde keer organiseert de Ondernemersvereniging Schalkhaar een kerstmarkt op het dorpsplein. Dit jaar wordt een deel van de Pastoorsdijk ook bij de kerstmarkt betrokken.
Op zaterdag 13 december tussen 16.30 en 20.00 uur bedanken de plaatselijke winkeliers daarmee de inwoners van Schalkhaar voor hun klandizie in het afgelopen jaar.

kerstmarkt2014 04Op het dorpsplein komt een podium waar diverse optredens zijn van kerstkoren en waar tevens een rad van Fortuin is, waarmee leuke prijzen te winnen zijn die uiteraard door de plaatselijke ondernemers beschikbaar zijn gesteld.

In plaats van een knutseltent zoals voorgaande jaren is er dit jaar gekozen voor een leuke interactieve kindervoorstelling in de Nicolaasschool. Deze voorstelling is om 17.00 uur en om 18.30 uur nogmaals.
Scoutinggroep Loaah  maakt het op het schoolplein (voor de school) gezellig door marshmallows en/of broodjes met de kinderen te gaan bakken. Tevens is er weer een levende kerststal met een ezel en schapen en een Jozef en Maria.

Nieuw dit jaar is dat er een ‘dranktent’ komt waar men een biertje, wijntje of wat fris kan kopen. Maar ook een lekker warm bakkie koffie.
 
kerstmarkt2014 01Naast de gezellig ingerichte kraampjes met  o.a. diverse kerst en decoratieartikelen kun je ook nog een kerstvrouw en candygirls tegenkomen. Ook zijn er op de kerstmarkt nog een paar andere optredens o.a. een levend standbeeld ‘de ijskoningin’.

Als blijk van waardering voor hun klandizie in de afgelopen jaren bieden de ondernemers in Schalkhaar de dorpelingen tegen inlevering van de bonnen welke in de huis-aan-huis krant ‘InSchalkhaar’ staan GRATIS boerenkool met worst, een broodje beenham, warme chocolademelk en glühwein aan.

De kerstmarkt kent zoals elkaar een muzikale omlijsting, dit jaar kunt u luisteren naar onder andere de volgende koren: Midwinterhoornblazers, koor ‘Maat 16’ en Kerstkoor Schalkhaar.

De kerstmarkt wordt medemogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Ondernemers Vereniging Schalkhaar, Plus Fahner, Jeannet Totallook, Swartjes Úw Topslijter, EMV Rookes Rietman, Bloem & Groen Veltema, Mark Optiek, Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende, Schildersbedrijf H. Driessen, van den Berg Service
Op zaterdag 13 december, van 16.30 tot 20.00 uur wordt er weer de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd door de Ondernemers vereniging Schalkhaar. Vanaf het begin tot het eind zal er muzikale omlijsting zijn en voor de kinderen is er een leuke voorstelling.
Het beloofd een gezellige kerstmarkt te worden met een diversiteit aan kramen met sfeervolle kerstartikelen en geschenken. Natuurlijk zijn er ook weer lekkere hapjes en drankjes en zal de boerenkool met glühwein en chocomelk ook dit jaar niet ontbreken. Er is een levende kerststal, de kerstvrouw loopt rond, er zijn leuke kinderactiviteiten en u kunt meedoen aan het Rad van Fortuin waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Nieuw dit jaar is de “bartent” waar u terecht kunt voor een lekker biertje, wijntje of ander drankje. Voor elk wat wils dus.
Wilt u ook deelnemen aan deze gezellige kerstmarkt om uw kerst gerelateerde artikelen te verkopen? Dat kan, er zijn nog kramen beschikbaar! Opgave voor 1 december.
Voor opgave of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Facebook pagina  www.facebook.com/KerstmarktSchalkhaar
decemberactie 250pxDe OndernemersVereninging Schalkhaar organiseert ook deit jaar weer de inmiddels voor velen bekende Decemberactie. De Decemberactie loopt van maandag 17 november t/m woensdag 30 december.
Verzamel 4 stempels van 4 verschillende winkeliers. Of ontvang een volle kaart bij besteding van 100 euro of meer bij 1 winkelier.

De prijsuitreiking is zaterdag 10 januari om 16 uur bij Berghuis Kompleet Wonen.
Volle kaarten kunnen worden ingeleverd bij Berghuis Kompleet Wonen,  Plus Fahner en Novy de Lange.
De prijzen staan na 6 dec tentoongesteld in de etalage bij Berghuis Kompleet Wonen.

De prijzen zijn o.a.
Berghuis Kompleet Wonen: boxpring, incl box, matras, topper en hoofdbord
Ilona Vakantie Expert:  een hotelovernachting in Antwerpen voor 2 personen inclusief ontbijt
Vrielink Makelaars: 5x een gratis waardebepaling voor uw woning
Plus Fahner: 2 levensmiddelen pakketten en 2 grillplaten
Rookes Rietman: 2x Sarista koffieautomaten en een digitale fotolijst
Veltema Bloemen: jaar gratis bloemen
Jeannet Total Look: jaar gratis knippen
Novy de Lange: Trampoline doorsnede 366cm
Uw eigen drogist: gezichtsbehandeling, make-up en een foto voor en na
Mark Optiek: Rayban zonnebril
Eten bij pa en ma: Dinner cheque
Restaurant de Lindeboom: Dinner cheque
Bakkerij Jos Timmer: Bakkersmand
Rabobank: 2 notebook standaards
Slijterij Swartjes: kadobon en een wijnpakket
Van Bruggen koffie en thee: theeplank
Hauk: vogelpakket
bloem-groen-veltemaDonderdag 30 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur organiseert Bloem & Groen Veltema een avond om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collecties te bewonderen en op je te laten inwerken. Iedereen is daarbij van harte welkom.
Natuurlijk mag er ook gekocht worden. Op de hele collectie (m.u.v. verse snijbloemen) krijgt de klant 20% korting. Daarnaast krijgt de klant bij haar aankoop, op vertoon van de klantenpas (de V.i.P’s dus) een leuke attentie mee naar huis.

Voor elke emotie een bloem!

Openingstijden:
Maandag: 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur

webshop: 24/7 geopend (bestellingen tot 16:00 uur worden dezelfde dag geleverd)
Bloem & Groen Veltema

Bloem & Groen Veltema
Oerdijk 36, Schalkhaar
Telefoon 0570-620553
Go to top