Op zaterdag 13 december, van 16.30 tot 20.00 uur wordt er weer de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd door de Ondernemers vereniging Schalkhaar. Vanaf het begin tot het eind zal er muzikale omlijsting zijn en voor de kinderen is er een leuke voorstelling.
Het beloofd een gezellige kerstmarkt te worden met een diversiteit aan kramen met sfeervolle kerstartikelen en geschenken. Natuurlijk zijn er ook weer lekkere hapjes en drankjes en zal de boerenkool met glühwein en chocomelk ook dit jaar niet ontbreken. Er is een levende kerststal, de kerstvrouw loopt rond, er zijn leuke kinderactiviteiten en u kunt meedoen aan het Rad van Fortuin waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Nieuw dit jaar is de “bartent” waar u terecht kunt voor een lekker biertje, wijntje of ander drankje. Voor elk wat wils dus.
Wilt u ook deelnemen aan deze gezellige kerstmarkt om uw kerst gerelateerde artikelen te verkopen? Dat kan, er zijn nog kramen beschikbaar! Opgave voor 1 december.
Voor opgave of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Facebook pagina  www.facebook.com/KerstmarktSchalkhaar