Op donderdag 07-01-2016 aanstaande opent D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende na een make-over, feestelijk haar deuren. Eigenaar Marianne van der Liende heeft zich aangesloten bij de D.I.O. drogisterijformule. De winkel zal vanaf nu dan ook door het leven gaan als D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende

Vertrouwd en deskundig

 D.I.O Drogisterij Marianne van der Liende wordt in een nieuw hip jasje gestoken, maar uw drogist blijft uw vertrouwde drogist. Zij neemt, zoals u gewend bent, alle tijd voor u, maakt graag een praatje, kent uw wensen en behoeften en geeft u altijd een deskundig advies. Alle medewerkers in de winkel zijn professioneel opgeleid en zijn van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Omdat bij de D.I.O. drogisterij iedereen uniek is, kunt u er dus van op aan dat D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende samen met u naar de beste oplossing zoekt.

D.I.O. Beste Servicedrogisterij

De D.I.O. drogisterij is dit jaar niet voor niets wederom verkozen tot Beste Servicedrogist van het land. Goede service is hèt speerpunt van de D.I.O. drogist. Deze persoonlijke, warme benadering maakt de D.I.O. drogist echt anders. Maar D.I.O. let ook op de kleintjes. Uw portemonnee vaart wel bij het unieke huismerk Idyl, een product met de kwaliteit en de prijs zoals iedereen het graag wil. Scherpe prijzen zorgen ervoor dat u graag en vaak bij D.I.O. naar binnen loopt. Bij D.I.O. vindt u gewoon altijd wat u zoekt.

D.I.O. pakt uit

Kom op donderdag 07-01-2016 langs en maak kennis met onze vernieuwde winkel en alle nieuwe producten. Om onze heropening te vieren, geven wij u op deze dag natuurlijk een leuk cadeau, namelijk bij besteding vanaf 15 euro, een goed gevulde bigshopper en verder zijn er ook mooie acties. Tot ziens in onze D.I.O.drogisterij Marianne van der Liende, Oerdijk 56,7433AB Schalkhaar. Tel. 0570621542.

Voor de zevende keer organiseert de Ondernemers Vereniging Schalkhaar de kerstmarkt en is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren die we bij deze graag willen bedanken.
Op zaterdag 12 december tussen 16.30 en 20.00 uur wordt op een deel van de Pastoorsdijk en op het schoolplein voor de Nicolaasschool de kerstmarkt gehouden.
Tijdens de markt bieden de ondernemers van Schalkhaar de dorpelingen tegen inlevering van bonnen gratis boerenkool met worst, broodje beenham, warme chocolademelk en glühwein aan om daarmee de inwoners van Schalkhaar te bedanken voor hun klandizie in het afgelopen jaar.
 
Net als voorgaande jaren zal de levende kerststal niet ontbreken en zullen de kerstman en kerstvrouw op de kerstmarkt aanwezig zijn. Er komt weer een podium waar u van optredens kunt genieten van o.a. de Midwinterhoornblazers uit Lettele, drumband St Caecilia, de Bêkezangers, Rewire en het kwartet Bemused.
Ook dit jaar wordt er een aantal keren aan het Rad van Fortuin gedraaid, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Deze zijn uiteraard beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers.
In de Nicolaasschool kan door de kinderen geknutseld worden.
Dit  jaar is er tevens een ‘dranktent’ op de kerstmarkt, waar bezoekers een biertje, wijntje of wat fris kunnen kopen. Naast de gezellig ingerichte kraampjes met diverse kerst- en decoratieartikelen, sieraden en lekkere versnaperingen is ook o.a. de “schenkerij van aandacht”- kar van Schalkhaar Helpt Elkaar aanwezig.
Voor elk wat wils dus.

We hopen op een grote opkomst met mooi weer en veel gezelligheid.
Graag tot ziens op onze kerstmarkt in Schalkhaar !

schalkhaarlifeDit jaar heeft het feest een extra dag Schalkhaar Life!. Het dorpsfeest valt dit jaar precies in  het pinksterweekend van 22 mei tot en met 25 mei 2015.

De grote tent op het plein bij de Lindeboom  zal ook dit jaar centraal staan bij het gevarieerde programma tijdens het feestweekend. Het programma kent een aantal vaste items, zoals de seniorenmiddag, de dienstenveiling, tourrit oldtimers, de grote feestavond op de zaterdag  met de band ‘Hot Town’ en natuurlijk de braderie op zondag.  Maar ook worden er dit jaar enkele nieuwe activiteiten georganiseerd

Nieuwe activiteiten

‘Game and Adventure’ is speciaal voor de jeugd van ongeveer 10 tot 15 jaar. Daarnaast is er op zondag 24 mei de Zeskamp. Dit is een nieuwe activiteit waarvan de organisatie hoopt dat dit een terugkerend item zal worden tijdens het feestweekend. Ook nieuw dit jaar op maandag 25 mei is de mountainbiketocht in de prachtige omgeving van Schalkhaar.

Voor actueel nieuws omtrent Schalkhaar Life! 2015 kunt u terecht op: www.schalkhaarlife.nl
En volg Schalkhaar Life! ook via Facebook of Twitter.


2015 08 eten bij pa en maeten bij pa en ma

In september zijn wij 7 dagen per week geopend.

Openingstijden 3 september 2015 t/m 4 oktober 2015
Maandag en Dinsdag vanaf 16:00
Woensdag, Donderdag en Vrijdag vanaf 12:00 (keuken vanaf 16:00)
Zaterdag en Zondag vanaf 12:00 (keuken 12:00)

wimmaars 2014Zaterdag 10 januari 2015 eind van de middag was de gezellige prijsuitreiking van de Decemberactie bij Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting. De prijswinnaars werden ontvangen in het café boven in de zaak met een lekker hapje en een drankje. We kunnen terug kijken op een geslaagde middag met gelukkige prijswinnaars!

 Prijs: Beschikbaargesteld door:  Prijswinnaar:
 Boxspring, incl. box, matras,topper en hoofdbord  Berghuis Kompleet Wonen  Wilma Bolink
 1 Hotelovernachting Antwerpen, 2 pers, incl ontbijt  Ilona VakantieXpert  Gerie Grootenhuis
 1 jaar lang gratis knippen  Jeannet Total   LookJos Pleizier
1 jaar lang gratis gezichtsbehandeling Salon Caryl mevr. Diepman
1 jaar lang gratis bloemen Bloem en Groen Veltema Alinde Held
Sarista koffiezetapparaat EVM Rookes Rietman fam Coobs
Dolce Gusto koffiezetapparaat EVM Rookes Rietman mevr. Jansen
Trampoline doorsnede 366cm Novy de Lange mevr.Regenspurg
Gezichtbehandeling, make-up, foto vóór en ná Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende mevr. Timmermans
Levensmiddelen pakket Plus fahner mevr. Bolink
Levensmiddelen pakket Plus fahner fam. Assink
Grilplaat Plus fahner mevr. Klein Koerkamp
Grilplaat Plus fahner mevr. Neuvel-Hage
Diner cheque de Lindeboom Restaurant de Lindeboom mevr. Eggink
Diner cheque 'eten bij pa en ma' Eten bij pa en ma fam. Hettinga
Rayban zonnebril Mark Optiek mevr. Massink
Wijnpakket uw topSlijter Swartjes fam. Knip
Cadeaubon twv € 40,00  uw topSlijter Swartjes  Wilma Kappert
 Bakkersmand  Bakkerij Timmer  fam. Noteboom
 Vogelpakket plus waardebon twv € 15,00  Hauk Dierenspeciaalzaa  mevr. Ruitenbeek
Notebookstandaard Rabobank fam. Wichink

Go to top