Voor de zevende keer organiseert de Ondernemers Vereniging Schalkhaar de kerstmarkt en is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren die we bij deze graag willen bedanken.
Op zaterdag 12 december tussen 16.30 en 20.00 uur wordt op een deel van de Pastoorsdijk en op het schoolplein voor de Nicolaasschool de kerstmarkt gehouden.
Tijdens de markt bieden de ondernemers van Schalkhaar de dorpelingen tegen inlevering van bonnen gratis boerenkool met worst, broodje beenham, warme chocolademelk en glühwein aan om daarmee de inwoners van Schalkhaar te bedanken voor hun klandizie in het afgelopen jaar.
 
Net als voorgaande jaren zal de levende kerststal niet ontbreken en zullen de kerstman en kerstvrouw op de kerstmarkt aanwezig zijn. Er komt weer een podium waar u van optredens kunt genieten van o.a. de Midwinterhoornblazers uit Lettele, drumband St Caecilia, de Bêkezangers, Rewire en het kwartet Bemused.
Ook dit jaar wordt er een aantal keren aan het Rad van Fortuin gedraaid, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Deze zijn uiteraard beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers.
In de Nicolaasschool kan door de kinderen geknutseld worden.
Dit  jaar is er tevens een ‘dranktent’ op de kerstmarkt, waar bezoekers een biertje, wijntje of wat fris kunnen kopen. Naast de gezellig ingerichte kraampjes met diverse kerst- en decoratieartikelen, sieraden en lekkere versnaperingen is ook o.a. de “schenkerij van aandacht”- kar van Schalkhaar Helpt Elkaar aanwezig.
Voor elk wat wils dus.

We hopen op een grote opkomst met mooi weer en veel gezelligheid.
Graag tot ziens op onze kerstmarkt in Schalkhaar !