decemberactie 2016Decemberactie ondernemers Schalkhaar:
Je zult maar in de prijzen vallen.........!!!!
SCHALKHAAR - Vanaf 21 november hebben de gezamenlijke ondernemers in Schalkhaar weer een decemberactie en deze loopt tot en met 31 december.
En wie daaraan mee doet, maakt kans op wel heel prachtige prijzen!

Hoe dat in z'n werk gaat?
Bij de deelnemende bedrijven ontvangt u een stempelkaart waarop u vier stempels kunt  verzamelen van vier verschillende bedrijven, maar het kan ook zijn dat u bij één zaak voor meer dan honderd euro besteedt en dan krijgt u daar een volle stempelkaart voor.
U kunt de vol gestempelde kaarten inleveren t/m zaterdag 31 december 2016 bij Novy de Lange, Berghuis Kompleet Wonen  of Plus Fahner.
Prijswinnaars krijgen van te voren telefonisch of via e-mail bericht.
De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 7 januari om 17.00 uur in De Lindeboom aan de Lindeboomsweg.
In 2016 organiseert De Ondernemersvereniging Schalkhaar (OVS) weer de KERSTMARKT, dit jaar gaat dat gebeuren op zaterdag 17 december van 16.30 uur tot 20.00 uur.
De locatie is het dorpsplein en Pastoorsdijk. Er komen kramen inclusief (sfeerverlichting) en een achterzeil. Voor kinderen zijn er ook weer leuke activiteiten. Daarom vragen we u vóór 25 oktober a.s. te reageren. Daarna zullen de overige inschrijvingen beginnen!

Graag willen we u uitnodigen om deel te nemen aan de kerstmarkt. We willen echter wel een echte kerstsfeer creëren, dus zullen er alleen kerstgerelateerde artikelen/producten op de kramen verkocht mogen worden. U kunt een kraam reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mark optiek 300x150pxVan 25 juli  t/m 10 augustus  is de winkel gesloten en gaan we genieten van onze welverdiende vakantie.
Vanaf donderdag 11 augustus staan we weer vol nieuwe energie voor u klaar!
etenbijpaenma nieuwe menukaartHet mooie zonnige zomerweer is gearriveerd en daarmee ook onze nieuwe kaart!
Na veel zoeken, testen en vooral proeven heeft de keukenbrigade weer fantastische smakelijke belevingen gecreëerd.

De frisse salade met gemarineerde peren en lauwwarme brie is weer terug van weggeweest, we hebben onze 21 dagen gerijpte lende licht gerookt om deze te serveren als carpaccio. Onze eigen gerookte zalm mag natuurlijk niet ontbreken aan de kleine belevingen.

Onder de grote belevingen is heerlijk ''vergeten'' vlees te vinden, het middenrif, rood gegrild en fantastisch van smaak. De robuuste kotelet is weer terug en onze vertrouwde Spare Ribs zijn nog steeds op de kaart te vinden.

Als dessert kunt u kiezen uit o.a; boter, kaas en eieren, Boer'n ijs en Brownie met marshmallow. 

Klik hier voor de nieuwe menukaart
Go to top