mkb deventerDe Ondernemersvereniging Schalkhaar (OVS) organiseert samen met MKB Deventer en de gemeente Deventer op 30 mei een ondernemersavond. De bijeenkomst heeft plaats van 19.30 tot 22.30 uur in het zalencomplex De Lindeboom. De ondernemersavond is bedoeld voor leden van de OVS maar ook ondernemers in Schalkhaar die niet bij de OVS of MKB zijn aangesloten, zijn van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst worden o.a. de ondernemers- en consumenten enquête besproken. Zoals u waarschijnlijk weet zijn deze enquêtes de afgelopen periode bij ondernemers en consumenten uitgezet. Met de uitslag van beide enquêtes in de hand, hopen we een beetje meer richting te kunnen geven aan de toekomst van ondernemend Schalkhaar.
Naast de bespreking van de resultaten van de enquêtes neemt mevr. Geddy van Elburg van Deventer bedrijf Ionmoon u mee in de wereld van de websites, eigenlijk de do’s en donts. In het kort vat Geddy van Elburg haar bijdrage “Internet marketing trends in 2017” als volgt samen:
“Tien jaar geleden was het voor een bedrijf voldoende om een website te laten bouwen. Met een beetje geluk kwamen de bezoekers vanzelf binnenrollen. Inmiddels is het online landschap flink veranderd. We gaan niet meer online, sinds de smartphone leven we online.
De toename van de smartphone heeft niet alleen ons privéleven sterk veranderd, ook het zakelijke leven verandert mee. Als ondernemer is het belangrijk om hier zicht op te krijgen voor uw bedrijf”

Tijdens een interactieve sessie krijgt u een inzicht in de mogelijkheden die er voor uw bedrijf zijn. Welke online kansen zijn er voor u om digitaal te groeien en hoe draagt deze online groei bij aan uw bedrijfsresultaten? We gaan in op zoekmachine marketing, web analyse en social media en wat dit kan betekenen voor uw bedrijf. Wat betekent de komst van de mobiel voor uw doelgroep? Hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Na de bijdrage van mevrouw van Elburg is het tijd om na te praten en te netwerken met collega’s en met vertegenwoordigers van de Ondernemersvereniging Schalkhaar, MKB Deventer en met ambtenaren van de afdeling Economische Zaken van de gemeente Deventer.

Agenda.
1. Opening
2. Bespreking enquetes
3. Internet marketing trends in 2017
4. Rondvraag
5. Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

Tot ziens op 30 mei in De Lindeboom.
In verband met de verdere organisatie stellen we het zeer op prijs als u zich aanmeldt via e-mailtje aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Ondernemersavond Schalkhaar.


Download:  Ondernemersenquête Schalkhaar

.